MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Mládě lemura mongoze v Zoo Ostrava prospívá

Mládě kriticky ohroženého lemura mongoze, které se v ostravské zoologické zahradě narodilo na konci března, velmi dobře prospívá. Dle našich informací

Post

Zdravotní prověrku od hlavy až k patě nabídne Den zdraví Polikliniky AGEL Ostrava

Prověrku zdravotního stavu si mohou v pondělí 28. května dopřát všichni zájemci. Poliklinika AGEL Ostrava na Tyršově ulici pořádá Den zdraví zaměřený

Post

Nový druh primáta v Zoo Ostrava – vzácný mangabej žlutobřichý

V ostravské zoologické zahradě je v pavilonu primátů k vidění tříčlenná skupina vzácných afrických opic mangabejů žlutobřichých. Pocházejí ze Zoo Libe

Reklama

garaze.fabrego.cz

Reklama

PARTNEŘI

Maminčino koření www.beautyexpo.cz garaze.fabrego.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA